i väntans tider och efteråt

Morgonpasset

Filed under: Gravid, Styrketräning | Tags: | december 3rd, 2010
Post

Morgonens träning blev 30 minuter försök till muskelkontakt med mina armar och 30 minuter helt ok spinning. Armpasset bestod faktiskt enbart av biceps övningar. Sittande givetvis som alltid. Försökte mig på bicepscurl med kort stång i cablecross maskinen. Brukar funka hur bra som helst när man står upp. Det var lite mer trix att få till det sittande, så att stången inte slog i benen och rörelsebanan blev alldelles för kort. Det som hjälpte var att sitta ganska bredbent och låta stången gå emellan benen istället för mot låren. Sedan fyllde jag på med ytterliggare en ren bicepsmaskin och avslutade med fria vikter med hederlig biceps curl. Så här 2 timmar senare så måste jag medge att det gav mer än vad jag kände just då.

Den positiva vågen på spinningcykeln håller i sig än. Det gick bra även idag, kan fortfarande stå en del utav sträckorna. Vi körde bl a en backe som var 1 minut sittande och 1 minut stående. Den klarade jag mycket bra. Har de sista dagarna inte känt av min onda fläck på magen, vilket jag tar som positiv utveckling.

Nu har jag landat i soffan med en omlett och ett glas egenpressad juice i väntan på dagens nästa aktivitet. Snart är det dags att hoppa in i bilen ihop med en av barnmorskorna på Freja och några fler gravida för ett vattengympapass i Norpan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>