i väntans tider och efteråt

Kvällen innan dagen…..

Filed under: Gravid, Styrketräning, Träning | Tags: | september 3rd, 2010
Post

Super Saturday 2010Nu är det bara en natt kvar tills det är dags hoppa in i bilen och ge sig av mot Globen i Stockholm.  Ett utav årets stora händelser ligger i den närmaste framtiden, LesMills Super Saturday!! Ska bli hur roligt som helst att återigen vara där och insupa en massa inspiration. Det är nog det 4:e eller 5:e Super Saturday för min del. Och det är fortfarande lika kul!

Har höga förväntningar på det nya koreografierna. Tjuvlyssnat lite på Body Combat 45 och det har givit mersmak! Tror det kommer vara en grym release.

Träningsmässigt så kommer det nog vara mitt första konvent då jag får på allvar hålla igen en smula. Veckans försök till body step har gett mig en fingervisning om mina nya begränsningar. Gravid i 26:e veckan får man nog inse att hopp på en låda är för tillfället ett minne blott.

En annan upptäckt gjorde jag under morgonens korta axelpass. Stående militärpress med hantlar gav mig en obehagligt sträckande känsla i nedre delen av magen. Axlarna orkade med 10kg vikterna med bålen ville inte stabilisera rörelsen. Det kändes helt ok att göra rörelsen sittande med ryggstöd! Skönt att jag kunde hitta en variant och inte lägga bort även denna övning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>