i väntans tider och efteråt

Full av styrka

Filed under: Gravid, Spinning | Tags: | november 22nd, 2010
Post

Grymt bra om jag får säga så själv…….. så bra kändes dagens spinningklass! Av någon för mig just nu inte riktigt känd anledning så gick det lätt att kunna ta i idag. En känsla jag saknat senaste veckorna. Även om magen växer sig allt större och gör mig allt mindre rörlig så var inte den till något hinder idag. Endast en enda kisspaus på hela 60 minuter av något av rekord det också. Jag hade himla flyt idag helt enkelt. Benen känns helt möra nu efteråt och jag njuter av den sköna trötta känslan jag saknat senaste veckorna.

Jag är fullt medveten om att det är dagsformen som räknas och att dagens framgång på spinningcykeln kanske inte består ens till nästa spinningpass, men just nu är jag för glad för att ägna det någon större uppmärksamhet. Idag var toppen på spinningcykeln och det är det som räknas. Jag hoppas även att det ska ge utdelning inatt och att jag slipper vakna kring tre tiden och inte kunna somna om. Håller tummarna och planerar resten av veckans träning. Det kommer bli allafall två spinningklasser till onsdag och fredag morgon. Imorgon bitti siktar jag på armar och ben samt en omgång på min nya bästis maskin arctrainern. Natti natt…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>