i väntans tider och efteråt

en helg fylld med aktivitet

Filed under: Gravid, Spinning, Träning | Tags: | september 5th, 2010
Post

Har äntligen landat hemma i sängen efter en mycket aktiv helg. Lördagen spenderade jag på Super Saturday, Globen Sthlm och idag var vi på familjeutflykt till Kolmården som jag toppade med en timmes intervallspinning. Det känns i hela min kropp att jag varit igång och rörelse större delen av helgen. Det är också som det lilla livet i magen sätter fart och lever runt.

En sammanfattning av årets SS är att det var minst lika roligt som alla de andra åren innan. Det märks att LesMills växer och utvecklas. Denna lördag var vi 1700 personer från flera olika håll runt om Östersjön och ännu mer långväga presentatörer. Tre salar var fyllda till brädden där alla nya releaserna presenterades. Jag är mycket nöjd med denna release omgång. Skön träningsmusik och en massa nya kombinationer på mer eller mindre välbekanta  moves. Ser fram emot att lära in nya body pump och combat. Har för denna termin lagt body step åt sidan då jag inte längre kan instruera den pg a den växande magen.

Deltog faktiskt på BS i lördags, kunde ju inte låta bli, men det var på ett mycket återhållsamt sätt. Inspirerande att träna för så många grymma instruktörer men träningsmässigt var det mest frustrerande att inte kunna ta i överhuvudtaget. Något annat som var en helt ny upplevelse för mig var att dela denna underbara dag med min underbara sambo. Han jobbar just nu för fullt på sin combat licens och för första gången deltog i SS.

Annorlunda kändes det på dagens intervallspinning. På spinningcykeln känns det fortfarande tryggt att ta i och känna kroppen arbeta hårt. Givetvis tar jag inte ut mig fullt ut vare sig styrke eller konditionsmässigt men jag kan lägga mig på en för mig i dagsläget acceptabel nivå och känna mig nöjd och tillfreds efteråt. Vilket jag gjorde idag. Det var det sista intervall passet för 6 veckor framåt. Nästa söndag är det dags för distans spinnig med fokus på uthållighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>