i väntans tider och efteråt

Combat team

Filed under: Gravid, Träning | Tags: | september 9th, 2010
Post

Veckans andra combat klass, denna gång i sällskap av Björn. Klassen gick hur bra som helst och kunderna tog ut sig massor. För min egen del gick det så där. Jag mådde ok under klassen och mår fortfarande ok, det är fullt liv i magen så även den lille krabaten verkar må bra. Men det var jobbigt för bålen att vara så aktiv under en hel timme.

Anspänningen i bålen under en combat klass och exempelvis en spinning är helt olika. Den bålaktivitet  som krävs för alla slag och sparkar börjar lite smått bli mer en vad min bål klarar av att hantera. Jag upplevde idag en ny slags trötthet i min kropp, eller egentligen bålen och den dök upp redan efter låt 4.

Nu nästan två timmar efter avslutad klass när jag landat i soffan och fyllt på med lite mat så känns det helt ok. Även om jag är ganska tröttare än vanligt både  i magen och höftböjarna. Det jag är mest nöjd med är Björns prestation under klassen! Ser fram emot nästa veckans team!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>