i väntans tider och efteråt

Att vila

Filed under: Gravid, personligt | Tags: | december 7th, 2010
Post

Detta med vila är inte min starka sida, måste jag erkänna. Jag har aldrig varit speciellt bra på det……..att ta dagen som den kommer och låta kroppen vila. För det mesta brukar det sluta med att jag hittar på ett eller annat sätt att träna lite på. Men idag har jag nästan lyckats att låta bli. Eftersom natten inte blev den vila jag behövde och jag var uppe framåt sex tiden imorse så blev det ingen morgonträning alls. Istället startade jag dagen med en mycket trevlig fika med en god vän och hennes lilla charmtroll till son.

Dagen har flutit på i ett lagom tempo idag. Lite ärenden och pyssel har fått tiden att gå. Planerade in ett vattengympapass men det visade sig vara fullt när jag väl tagit mig dit. Så det verkar inte som att det inte var meningen att jag skulle träna idag. Det fick bli en liten powernap i soffan, till min mans stora glädje.  Och så har jag druckit en och annan kopp av hallonbladsthe som jag införskaffade idag. Det sägs kunna påskynda förlossning……… vi får se hur det utvecklas inatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>