i väntans tider och efteråt

Att hjälpa till

Filed under: Frisk | Tags: | november 20th, 2011
Post

Instruktörsjobbet har sina för och nackdelar. Idag hoppade jag in och körde två extra klass för att hjälpa för en kollega. För det mesta tycker jag att det är kul att köra lite extra och jag brukar vara laddad. Idag hade jag ingen fokus inför klasserna. Vi hade varit på babysim, ätit lunch och fikat med vänner vi inte sett på länge. Tiden att förbereda sig mentalt fanns inte riktigt och jag hade inte den rätta känslan när jag var på väg till gymmet.

Men sen så slår det mycket sällan fel, för så fort jag kliver in i salen och ser alla träningssugna människor så kommer träningssuget över mig. Så även idag. Lite stressad, ofokuserad och disträ yrde jag runt i omklädningsrummet, men väl inne i salen så försvann allt detta. Två 30 minuters klasser Frisk & Mage gick som en dans. Trötta, glada och nöjda sa vi hej då efteråt och jag skyndade mig hem med endorfiner rusandes inombords.

Planen för kvällen var att hinna med lite allt möjligt smått pyssel och fix, bl à fota mina Ullaredsfynd. Men planen sprack och jag hamnade halvsovande i soffan intill min kära man. Kanske inte så produktivt, men himla mysigt.

20111120-224737.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>