i väntans tider och efteråt

Utvilad och redo

Filed under: body step | Tags: | januari 8th, 2012
Post

Igår var det bara vila, vila och mer vila. Jag valde att ställa in veckans långpass och gick till gymmet för att applådera och gratta alla grymma spinning utmanare som tagit sig i mål i 2011 spinningchallenge. Det var skumpa, applåder, priser och kramkalas. Vinnaren gick hem med en kaffemaskin, tvåan med 3 månaders fri träning och trean med presentkort på massage, sedan var det Redken produkter, body shop grejer och en himla massa annat som resten av gänget fick med sig hem. Det var himla trevligt att träffa sina deltagare utanför spinningsalen och få tid att småprata lite om allt och ingenting. Det hölls lite tal både av oss instruktörer och av deltagarna. En av kunderna utsåg min ”omvända pyramid” klass till den tyngsta och jobbigaste. Givetvis tog jag det som en komplimang och kommer plocka fram det någon fredagsmorgon framöver.

Idag var vilan över och även om jag tog det lugnt imorse så blev det 2,5 h träning nu på kvällen. Första gången på länge var jag med på en aerobic dance. En ny ung förmåga körde en demoklass. Ibland kan en sådan klass vara riktigt bra och ibland kan det vara ett riktigt bottennapp. Dagens klass var en fullträff. Inspirerande och karismatisk var mitt spontana omdöme. Efteråt fick jag ladda om för julschemats sista body step/mage kombo. Dagen till ära körde vi nästan hela klassen som i fredags. 55 minuter nonstop kondition. Mina body step tjejer kämpade så svetten lackade. Det fanns ingen torr panna efteråt. Hur roligt som helst! Jag ser fram emot att bjuda dem på body step 86 nästa söndag. Denna kvällen ska jag avsluta med att titta genom mina combatlåtar. Imorgon kickar vi igång vårterminen med nytt och fräscht.

20120108-211842.jpg

One Response

  • Joanna | januari 11th, 2012 @ 09:37 | Svara

    Åhh vilja snygga brallor – vart har du köpt dem?!?!?

    Spinningutmaning – vad innebär det? Är det ngt vi kan ”låna” från er i söder hit upp till norr?

    SNART är det dags för årets träningshelg! Lyxigt att bo på själva Globen – jag njuter bara jag tänker på det. För jag måste ju hinna njuta ikapp – iom att jag kom på det ganska sent =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>