i väntans tider och efteråt

Slarv straffar sig

Filed under: body step, dagens outfit | Tags: | november 24th, 2011
Post

Jag har slarvat! Jepp, jag har slarvat och nu får jag skörda mitt slarv. Sömn är ju lite utav bristvara när man är småbarnsförälder. Men med handen på hjärtat så är det nog mer mitt eget fel än Almas oroliga nätter som bidragit till minus på sömnkontot. Idag försov jag mig. Dvs jag vaknade när jag skulle, stängde av larmet och somnade om. Det är verkligen inte jag att göra på det sättet. Konsekvensen blev att jag missade min morgonträning och har haft en riktigt seg dag.

Sedan har jag verkligen slarvat med att ta mina vitaminer och tillskott. Jag brukar ta en liten hög med vitamin D,B, en kombination av kalcium, magnesium och zink, omega 3 och sista veckorna även RED. Slarvet med vitaminerna hänger nog ihop med slarvet även med mat. Jag har inte prioriterat matlagningen, vilket inneburit att jag ätit mer snabb och lättlagade rätter som för ofta gått emot min planerade kosthållning. Snacka om att lägga krokben för sig själv.

Träningen går däremot bra. Även om dagen varit seg så kom jag igång ordentligt till kvällens body step. Det blev en helt ok klass. Jag hade bytt några utav låtarna till gamla godingar. Även om jag inte var på topp så kunde jag ta ut mig rent fysiskt. Instruerandet var nog inte mitt bästa, men man kan inte alltid vara på topp.

Så jag laddar inför mina dubbelpass imorgon med en kesellasmoothie. Det är ett litet experiment jag har påbörjat. Ikväll blandade jag kesella, mango, passionsfrukt och lite kokosmjölk. Helt ok smak. Avslutningsvis bjuder jag på kvällens body step outfit. För närvarande är denna min favorittopp!

20111124-230355.jpg

2 Responses

  • Ingrid | november 25th, 2011 @ 01:39 | Svara

    Jättesnygg topp! Vill me ha. ha en trevlig helg nu!

  • Karro | november 25th, 2011 @ 10:33 | Svara

    Längtar till jag kan avnända min, just nu vågar jag bara ha på mig svarta toppar…..
    Ha en härlig fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>