i väntans tider och efteråt

Nästan ledigt

Filed under: body step | Tags: | september 8th, 2012
Post

Sovmorgon, långfrukost och en massa familjetid! Jag gillar denna lördag. Sovmorgon hemma hos oss innebär att få sova någonstans mellan 06-07. Och med läggtid ca 22 och noll uppvak under natten så är det mer än nog med sömn för mig. Alma och jag tittade på lite ”muffar” som Alma säger eller smurfar som jag skulle sagt under mysfilten som start på dagen. Sedan fixade vi till en ordentlig frukost med både äggröra och keso/gojibär tallrik till mig och Björnen och kokt ägg och yoghurt till henne. Det gav mig en finfin grund för förmiddagens body step.

20120908-165256.jpg
Nyaste tillskottet i garderoben nya tights från Les Mills och en gammal Adidas favorit utgjorde en body step outfit som kändes 100% rätt. Fantastiskt roligt var det att möta en nästintill full sal av träningssugna tjejer. Att även ha två energiknippen till kollegor ute bland kunderna höjde stämmningen rakt upp genom taket. Body step äger!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>