i väntans tider och efteråt

I like it

Filed under: body step | Tags: | april 4th, 2011
Post

I like it är titeln på låt nr 3 på body step 83. Den beskriver mycket bra hur jag känner för hela denna release. I like it a lot!! Ikväll var det tredje gången jag instruerade denna release och den bara blir bättre och bättre. Flera av deltagarna har varit med alla tre gångerna och även dem börjar känna igen sig även dem. Vi börjar helt enkelt få en grym flyt på måndagkvällarna. Det hinner svida underbart skönt i både vader, lår och rumpa innan vi landar och dansar loss till party step låten för att sedan gasa hem i de två sista låtarna. Nu, några timmmar senare och efter  en dusch och en måltid så har en härlig trötthet infunnit sig i hela min kropp. Jag känner att jag börjar hitta alltmer musklatur i magen och att den sakta har börjat vakna till liv. Det bidrar ju givetvis till lite högre hopp och skutt på lådan, men även till striktare kroppshållning överhuvudtaget under hela klassen.

Det skönaste nu hade varit att få sova ostört i mer eller mindre åtta timmar. I verkligheten kommer jag hinna sova ca tre innan Alma väcker mig för en liten matstund. Vi kommer hinna med sammanlagt två sådana innan hon kring fem sex tiden på morgonen bestämmer att hon sovit klart och vill leka. Så nu bör jag gå och lägga mig omedelbums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>