i väntans tider och efteråt

Heaven is on fire!

Filed under: bloggutmaningen, body step | Tags: | juli 24th, 2011
Post

Det var svett, glädje, energi och mjölksyra i hela 60 minuter. Body step när det är som bäst! Jiösses vad vi tog i idag. Tjejerna och jag. Underbart med ett gäng riktigt tränignssugna och energiska deltagare och som en bonus för dagen, bara tjejer. Så det blev ett riktigt girlpower pass idag. När vi var klara och sa hejdå så var det med möra ben och genomblöta kläder, men stora leenden på läpparna. Det var nästan så man kunde känna endorfinerna i luften….. Nu längtar jag till tisdagens 30 minuters variant av body step.

Avslutnignsvis tänkte jag bjuda på några kompletterande bilder till rätt outfit inlägget som jag skrev på min iphone sent på fredagkvällen. Bättre sent än aldrig.

Body step dressen är alltid en kjol och gärna en färgglad topp. Kjolen på bilden kommer från LesMills kollektion. Likaså toppen.

Tights och linne eller tight topp är självklara val för både spinning och body pump. Kläder som sitter nära kroppen och andas är ett måste på spinningcykeln och även på en pump klass. Det är även skojigt med toppar med body pump tryck på.

Jag dansar helst i löstsittande, lite stora gärna asymetriska och färgglada kläder. Just på denna bild har jag ganska trista färger, vanligtvis brukar det vara mycket rött, grönt och givetvis rosa.

 

 

One Response

  • Ulrika | juli 25th, 2011 @ 12:38 | Svara

    Härligt Marta!! Blir så glad av att läsa att du har kjol på step. Coolt!!
    Skulle verkligen vilja prova din afro någon gång.
    kram Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>