i väntans tider och efteråt

Body step helg

Filed under: body step | Tags: | maj 20th, 2012
Post

20120519-170255.jpg

Body step igår och body step idag!! Underbara dagar! Igår var det kvartalsutbildning i självaste huvudstaden. Utsvulten på inspiration tog jag en heldag ledigt ifrån familjen och åkte över dagen just för att vara med på body step releasen. Tidigare var jag flitig kvartalsdeltagare, numera går givetvis familjen före och kvartaldeltagandet blir mer sällan. Med facit i hand kan jag se att jag prickade in en riktigt bra release. Body step 88 är allt jag kan önska mig utav en bs klass. Musiken är bra från start till slut, skillnaderna mellan de olika låtarna mycket tydlig och övningarna hur grymma som helst. Att det sedan var en av mina favvo Les Mills:are Pernilla Andersson som levererade bs 88 var pricken över i:et. Jag var ruskigt trött och ruskigt nöjd hela vägen hem.

Direkt efter vår kvartal var det body attack kvartal och jag passade på att vara med. Det är väldigt sällan jag går på andras klasser överhuvudtaget numera så det gällde att passa på. Så den bidrog väl en del till min utmattning. Hur bra den releasen är i förhållande till andra attack releaser har jag ingen vidare koll på, men mina medresenärer som är attackinstruktörer påstod att även den var toppen bra. Bästa bonusen med lördagstrippen var att åka med en av mina närmaste vänner. Stockholm tur och retur ger mycket kvalitets snack tid!!

Imorse vaknade jag med träningsvärk både här och där. Alla tummar upp för bs 88 ytterligare en gång. Sommaren hade visst kommit till Linkan under natten för det har varit solsken och sommarvärme hela dagen. Mycket trevligt, men lite oroväckande inför veckans bs klass på gymmet. Jag blev mycket glatt överraskad när jag möttes av ett stort gäng av stammisar och även några nya ansikten. Det blev en rolig, glad och som alltid svettig timme. Grymma tjejer helt enkelt!! Jag hade sällskap med mig in till stan och hem igen som gjorde upplevelsen ännu bättre. Efter sköna lediga dagar så var detta en perfekt avrundning på långhelgen.

20120520-194220.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>