i väntans tider och efteråt

Att ge är att få

Filed under: body step | Tags: | oktober 20th, 2011
Post

Det måste nog varit bästa möjliga uppladdningen att städa, tvätta och leka med Alma innan min body step ikväll. För det gick riktigt riktigt bra att instruera ikväll. Det är nästan alltid roligt att instruera body step. Men sen finns de där lite extra skojiga tillfällen. Då allt bara stämmer. När deltagarna är laddade, glada, närvarande, när koreografin sitter och framförallt när jag hinner och kan sätta de där små extra detaljerna. Då blir jag glad i hela själen. Då känns det som att all energi, coaching, pepp och motivation jag ger kommer mer än dubbelt upp tillbaka till mig. Mina egna förråd av motivation och träningsglädje fylls på! Sådana pass behövs för när man minst anar det så dyker det upp tillfällen som slukar oändligt med energi.

Ikväll är jag hur glad och nöjd som helst. Givetvis är jag även trött. Den senaste releasen är underbart jobbig och utmanande. Jag kommer sova hur gott som helst och med ett stort leende på läpparna.

20111020-110823.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>