i väntans tider och efteråt

Svettig söndag

Filed under: body combat, body step | Tags: | juni 3rd, 2012
Post

2 riktigt svettiga och grymma träningstimmar har jag skrapat ihop idag. Först ut direkt på förmiddagen var det body combat kvartalsutbildning på Feelgood. Ytterligare en gång levererar Dan och Rachel en galet bra release. Mina ben kändes som gelé, axlarna var darriga och hjärtat hade helt klart utmanats. Svettig och mycket nöjd lämnade jag Feelgood. Det kommer bli kul att lära in denna release.

Direkt efter en kort dusch for jag och Björnen, som också var med på kvartalen hem till hans föräldrar för lunch och för att plocka upp solstrålen Alma. Svärmor bjöd på smarrig lax med färsk potatis. Perfekt uppladdning för eftermiddagens body step 88.

20120603-223812.jpg

Jag vägrar acceptera det där höstliga vädret som dragit in under veckan och kör hårt på färgglada bs kläder. Rosa var den gemensamma färgen som kanske inte riktigt framgick. Rosa sportbh som skymtade fram, rosa korta tights under kjolen och rosa detaljer på skorna. Ibland blir det rackarns matchigt! Själva klassen var otroligt tuff, mina ben var egentligen tunga och trötta redan innan klassen började. Efter de första fem låtarna ville jag bara lägga mig ner på golvet. Sedan lättade segheten och de tre kommande låtarna flöt på. Tills vi kom till speedstep, då mötte jag Väggen på riktigt. Det var rekordsnabbt som mjölksyran samlades och bokstavligen exploderade i benen. Skulle jag varit deltagare hade jag seriöst övervägt att bryta, som instruktör gäller det att andas och hitta ny kraft. Ingen var mer nöjd än jag när vi till slut låg på golvet och strechade. Tack vare det starka tjejgänget som kämpade ihop med mig överlevde jag klassen och gav dem minst lika tuff timme. Håller tummarna för skön träningsvärk hos alla!

20120603-224852.jpg

Fix och trix och dusch och mat. Två timmar senare satt jag i soffan, kollade på tv med ett halvt öga och återställde saltbalansen i kroppen. Lagom salta och försvinnande goda är favvonötterna. Pistagenötter!!
Godnatt!

One Response

  • Jenny | juni 4th, 2012 @ 08:20 | Svara

    Bra dag helt enkelt! Snygg outfit med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>