i väntans tider och efteråt

Som julafton, fast svettigare

Filed under: body combat, body step | Tags: | september 15th, 2012
Post

Äntligen är det över! Allt övande, tragglande och förberedande gav mycket fina resultat. Vi körde järnet, svettades som tokar, sjöng, hoppade och fightades. Vi lyfte oss själva och taket!! Releaserna är nu avklarade och jag lika nöjd som trött. Först ut var body step 89. Jag oroade mig lite för den där byta låda med kompis grejen, men det gick ju faktiskt hem. Det gav till och med en extra härlig känsla av gemenskap. Det klappades high five och peppades redan från start. Förväntningar, energi och glädje bubblade i luften. Låtarna satt, coachningen kändes naturlig, ingen jobbig första gångsbubbla i huvudet. Övning ger färdighet helt enkelt, och mitt förarbete gav riktigt bra utdelning. Jag tog redan tidigare i veckan tagit beslut gällande klassens upplägg. Det fick bli låt 1-7, 10, athletic circuit och som grädde på moset party step som avrundade det hela. Jag hade mina aningar att det fanns flera steppare som skulle stanna kvar i salen och köra pump. Då passade det mycket bättre med en skön och skojig danslåt än styrka. Tummen upp för det beslutet!

Det var ruskigt skönt att ha en timmes paus mellan step och combat. Det fick bli en dusch och lite mat. Båda behövdes. Jag var totalt genomsvettig och dyngsur efter bs. Istället för en svettdrypande monster, bjuder jag på en torr och fin step outfit strax innan start.

20120915-192448.jpg

Duschad, laddad och redo var det dax en timme senare att leverera Bc 53. Denna timme hade jag min Björn vid min sida, ett toktaggat fightergäng framför mig och två kollegor ute på golvet. Energin var på topp, otroligt nog för det var flera som hade kört en klass innan. Grymmast var dock en av mina trogna deltagare som körde järnet rakt genom alla tre releaserna. Tjejen ångade genom bs, bp och Bc, det var imponerande prestation. Jag fick nöjet att presentera låt 3, 4, 5, 8 & 9. Vette katten vilken låt var roligast. Egentligen var nog det roligaste att dela klassen med Björnen. Skakiga och darriga armar och ben efteråt och fullständigt uttömd kropp och hjärna!

20120915-193603.jpg
Biff Madras med nanbröd till lunch! Mycket nöjd med dagen!

One Response

  • Jenny | september 17th, 2012 @ 09:17 | Svara

    Åh jag älskar naanbröd och indisk mat! Så gott! Härlig dag för övrigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>