i väntans tider och efteråt

På topp!!

Filed under: body combat | Tags: | mars 20th, 2012
Post

Trött och mycket nöjd har jag sträckt ut mig i sängen. Väskan är packad, kläderna framplockade och ipoden laddad och redo för morgondagens transportlöpningspass och ett kort axelpass innan en riktigt lång arbetsdag. Ikväll känner jag mig fullständigt slut. 3×6 km har jag cyklat idag. I en helhysterisk blåst och imorse även regn och snö. De krävde en hel del energi dessa cykelturer. Men det som tröttat ut mig till max är kombinationen tungt ryggpass och kvällens release av body combat 51. Jag har redan nu träningsvärk från ryggpasset, likaså känns det ordentligt i benen efter 51:ans låt nr 4.

Grymt skojigt var det att få teama med min finaste Björn och att få vara med och leverera en timme hel galen träning till alla träningssugna. Det var inspirerande att dels se deltagarna maxa sina ansträngningar och även att småprata lite efteråt och få ta del av deras upplevelse av den nya skivan. Genomgående positivt gensvar för både koreografin och oss som körde den. Redan på onsdag skall vi köra igen, då på min klass och med mina onsdags fighters. Då ska den välkända koreografibubblan, som gärna uppstår när nytt skall köras, den bubblan skall sprängas!!

Nu är det dock dax att släcka ner och sova. Hoppas du haft en bra kväll och sover gott. Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>