i väntans tider och efteråt

Lets fight!

Filed under: body combat | Tags: | april 12th, 2012
Post

Jag fick bokstavligen rusa in i salen igår eftermiddag. Jobbet drog ut på tiden och ibland kan man inte bara lämna saker och ting. Speciellt när man jobbar med människor, och då menar jag inte mina kollegor. Med knappa 3 minuter tillgodo ramlade jag in i omklädningsrummet. Bytte om rasande fort och for ut för att instruera mitt magpass och direkt efteråt combat.

När jag får trycka gasplattan i mitt inte i botten för att som ex igår hinna i tid så resulterar det alltid i en lite längre stopsträcka. Det kändes som jag körde magpasset i superfart och jag fick verkligen ta flera djupa andetag för attåtminstone försöka ge mina deltagare en bra upplevelse. När jag 30 minuter senare tryckte play på combat 51 så släppte jag bromsen sakta men säkert och tillät mig själv att omvandla det höga tempot inombords till pepp och motivation för deltagarna. Jag kände rent fysiskt att jag ”växlade upp” i både styrka och intensitet genom de tre första låtarna. Jag försökte så gott jag kunde locka med mig mina fighters för att sedan verkligen ligga på maxkapacitet i låt 5 och 7. Och jag tror det lyckades, för den sista låten. Låt nr 8 var ett enda lyckorus som faktiskt syntes i riktigt många ansikten. Märkligt hur ibland dåliga förutsättningar ger grund för de riktigt bra passen.

Imorse kände jag av gårdagen i hela kroppen och nöjde mig därför med ett styrketräningspass. Istället för transportlöpning blev det cykeltur. Att springa nu hade bara varit slitsamt. Och så kikade jag in på gymmets hemsida för att kolla in bokningarna inför spinn45 imorgon bitti. Fullbokat! Plus fullbokat på reserver! Nu ser jag verkligen fram emot fredagspasset!!!

20120412-113636.jpg

Morgonens träningsoutfit!

2 Responses

 • Karro | april 12th, 2012 @ 03:28 | Svara

  Låter som om det kommer att bli en perfekt start i morgon bitti! Härligt!
  Oj vad jag skrattade åt delar av ditt inlägg, har ockås svårt att tro att någon skulle torka ut under en timmes klass, förstår inte heller de som sätter sig och kollar telefonen HELA tiden. Varför går man ens och tränar då, om man tycker det är SÅ tråkigt eller är man rädd att missa något sms?
  kram

 • Jennie Forsgren | april 12th, 2012 @ 10:01 | Svara

  Jag blir alltid lika glad och peppad av dina ord :-D tack!

  Förstår att du har fullbokat tjejen! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>