i väntans tider och efteråt

Kort och gott

Filed under: body combat | Tags: | september 17th, 2012
Post

Body combat 53! Vilken galet grym release. Jag blir lycklig, taggad och helgalen redan när jag når låt nr 3. När den börjar så hamnar jag omedelbart i ett lyckorus! Då finns det inget stop och återvändo. Pulsen rusar, mjölksyran dryper ur öronen och jag vill ha mer och mer och mer. Lite i överkant att hamna där redan då och ännu värre att dra alla deltagare med mig! Till mitt försvar så kan jag berätta att de är inte speciellt svårflörtade. Oavsett vem trissar upp vem så får vi alla betala för denna urladdning lite senare. Tröttheten ligger och lurar lite i bakgrunden och när det verkligen är dags att lägga i den högsta växeln och pressa pulsen rakt genom taket så är det ruskigt lätt att springa rakt in i den välberömda väggen. När gör man det, undrar du kanske? Muay thai givetvis, dvs låt 7 av 8. I denna release är det spåret Blade i en supercool remix som får tametusan igång varenda människa som är med och kör. Ingen sparar på krutet under de 4,5 minutrarna.

20120917-232945.jpg

Nya favvoshortsen var inte på ikväll. Men de får duga som kvällens combat bild. Jag kommer sova riktigt gott inatt. Och inför nästa vecka så har jag en liten note to myself! Ta det lite lugnare på låt nr 3, lägg krutet på coachandet och spar crazy lady stilen till 7:an!
Sov gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>