i väntans tider och efteråt

Gör det du älskar, älska det du gör

Filed under: body combat | Tags: | augusti 30th, 2012
Post

Tänkt att få spendera tre dagar med 100% fokus på något du brinner för. Att få gå verkligen all in från morgon till kväll. Att bli synad i sömmarna, granskad och bedömd är lite läskigt samtidigt som det är galet nyttigt. Vad gör jag? Hur gör jag det? Varför gör jag det? Och gör jag verkligen det jag säger? Så hur gick det för mig idag?

Första presentationen gick bra. Jag var nervös inombords, men utåt levererade jag en låt med tydlig cuing, fin teknik och en hel del motivation. Den var som en bra start för nummer två som handlade om att höja ribban på mig! Jag skulle sluta instruera och hitta coachen inom mig. Få deltagarna att leverera sina bästa kickar. Done, done, done! Det var liiiite läskigt att testa sätt utanför mitt vanliga ”body combat jag” samtidigt var det fantastiskt frigörande. Jag har ett steg kvar. Skapa fitness magic! Lättare sagt än gjort. Jag fick dock med mig lite finfina tips från en av våra lärare, Erica från Les Mills Finland. Så för att få lite inspiration följde jag med till Sats Odenplan och körde body combat 53 för både Erica och Sarah, som båda är våra lärare. Fick mycket inspiration och givetvis så var det roligt att få uppleva den nya releasen, som för övrigt är hur bra som helst. Fullständigt slutkörd promenerade jag hem för dusch, mat och förberedelser för imorgon.

20120830-223601.jpg

One Response

  • Karro | augusti 31st, 2012 @ 09:59 | Svara

    Spänannde, finns det bara den vidareutb för combaten?

    kram och ses i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>