i väntans tider och efteråt

Fight night på FRISK

Filed under: body combat, hundra grymma dagar | Tags: | april 19th, 2011
Post

Det blev en ordentlig fight night på gymmet ikväll. Efter en heldag med tvätt, fix och pyssel hemma for jag iväg till gymmet för att instruera 30 min pump och 60 min combat. Med tanke på det fina vädret så var uppslutningen i salen imponerande. Ett taggat och träningssuget gäng som gav verkligen allt. Det är så himla skoj att instruera en laddad och energisk grupp. Ikväll hade vi verkligen flyt, det blev endast två musikstop på hela klassen, vilket jag verkligen gillar. Det är något att börjat att eftersträva alltmer, att låta skivan och musiken rulla. Det ger skönt flyt och får alla att verkligen hålla igång hela timmen genom. Idag var det inte speciellt svårt att få det gänget att köra på. De kämpade grymt bra och svetten stänkte helvilt när alla slog och sparkade allt de var värda. Det var underbart att uppleva och dela all den träningsglädje som fyllde salen.

En gammal combatbild

För min egen del gick det tyvärr lite sämre. Av någon oförklarlig anledning fick jag magknip redan under låt nr 5. Det sög verkligen i magen och allt som fanns där inne vände sig flera varv. Under en kortare stund kände jag mig nästan kallsvettig. Det värsta gick över och släppte och jag hoppas att ingen märkte alltför mycket av det. Jag försökte att köra på och peppa så gott jag kunde. När jag väl kommit hem, duschat och fått i mig lite mat så har jag även kurerat mig med lite avslagen pepsi max. Det känns som att det hjälper lite sakta och säkert.

Nu är det dags för att krypa ner under täcket och sova ut ordentligt, dvs så mycket jag får sova fram tills Alma vill äta. Planen är att ge sig på de där 15 km imorgon bitti igen. Det var någon som frågade om jag springer på tom mage? Ja, jag springer innan frukost. Det funkar bäst för mig i dagsläget. Det blir givetvis segt mot slutet, men jag föredrar det framför diverse strul som full mage kan ge. Imorgon skall jag ta mig an fråga 20 i bloggutmaningen. Den handlar om vad jag ätit under dagen, så jag måste komma ihåg och fota maten innan jag äter upp den! Det ska bli skoj!

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>