i väntans tider och efteråt

Färskvara

Filed under: body combat, body step | Tags: | oktober 31st, 2012
Post

Alla vet vi att kondition är en färskvara som bör ständigt underhållas. Så även uthållighet och styrka har jag fått erfara sen jag kommit hem från semestern. Och då har jag ändå både kört styrka och sprungit flera gånger om under ledigheten. Idag tog jag mig an en kombo som jag inte kört på riktigt länge. 45 minuter body step och 60 minuter combat.

20121031-211229.jpg

Jag gjorde riktigt bra ifrån mig på steplådan, även om hoppen på låt nr 10 saknade både spänst och styrka. Jag hade dock tillräckligt med flås för att hålla igång kroppen och prata samtidigt. Egentligen det mest grundläggande man kan begära av en instruktör. När jag svidade om till combatkläder kändes kroppen tung och jag anade att det skulle bli tufft. Och mycket riktigt så slog jag mig själv rakt in i trötthetsväggen. Jag gjorde det jag verkligen avskyr själv som deltagare och som är för mig själv ett stort NEJ! Jag stannade upp! Det kanske låter lite fånigt att hänga upp sig på något sådant, men för mig var det ett stort nederlag. Utan att jag själv egentligen reflekterade över vad som hände så stod jag helt plötsligt helt stilla. En gång sägs vara ingen gång, men nu snackar vi flera gånger än en tyvärr. Jag är verkligen långt ifrån nöjd med kvällens prestation. Jag fortsatte att coacha och instruera, men båda delarna lämnade mycket att förbättra. Jag är fullt medveten om att det var min egen ork och mitt eget flås eller bristen på båda som var orsaken till det hela. Så nu gäller det att varsamt bygga upp båda delarna. Och jag tänker starta med förhoppningsvis en hel natt med sammanhängande 8 timmars sömn.
Tack och godnatt

One Response

  • Diana- Level Up! | november 1st, 2012 @ 09:10 | Svara

    Hej! Kul att du hittade till mig!:D

    Jag tror det är precis så som du säger ang. Crossfit. På bloggerbootcamp får jag nog testa den äkta varianten:) Ska du dit?

    Ny dag. Nya tag. Ingen dag kan vara som gårdagen;) Du kommer igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>