i väntans tider och efteråt

Body combat 90

Filed under: body combat | Tags: | juni 6th, 2012
Post

Igår var det en helgalen dag på jobbet. Direkt på morgon blev det en lagom snabb och svettig cykeltur till gymmet där jag körde ett mycket svettigt bröst och armpass som avslutades med NTC ab burner 15 minuter.

20120606-154829.jpg

Detta var innan jag landade vid mitt arbetsskrivbord och arbetsdagen from hell tog fart. En givande och spännande dag. Men att befinna sig i mycket aktivt tankearbete i nästan 7 timmar utan paus sög musten ur mig. Så det var en trött och sliten Marta som landade hemma en bra bit efter 20 tiden igår. Huvudvärk, trötthet och nästan illamående kom och gick i vågor. En dålig start på miniledigheten, speciellt eftersom jag sov uselt. Imorse var vi uppe innan kl 07. Det var frykost, fix med kläder och Alma och även en sista touch på dagens helgalna combatteam 90.

20120606-155328.jpg

Jag kan inte påstå att jag var speciellt träningssugen imorse. Önskade mer att gå upp, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Men med lite pepptalk från min teampartner = kära man, lite celsius och ett fantastiskt gäng som slöt för träning på Frisk så gick det vägen! Blått och gult var givetvis färgerna dagen till ära. Efteråt kunde vi nog lägga till rött. Då var alla ansikten röda, svettiga och mycket glada.

20120606-155812.jpg
Superfigheters!!! På 90 minuter hinner man 14(!!!!) låtar, vilket är GALET mycket. För min egen del gick det inget vidare. Lagom efter halva klassen dvs 45 minuter kvar att köra började jag kallsvettas. Som instruktör kan man inte bryta klassen. Jag tog det lugnare under de låtar Björnen instruerade och lade krutet under mina låtar på coachingen. Jag gillar egentligen inte att själv stanna upp och coacha mer verbalt. Men dagar som denna finns det inga bättre alternativ. Jag överlevde och resten av dagen spenderar jag halvliggande och halvslumrande medan Alma har skojigt med mormor och morfar. Hoppas på att en heldagsvila imorgon ska göra gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>