i väntans tider och efteråt

Rätt outfit

Filed under: bloggutmaningen | Tags: | juli 22nd, 2011
Post

Jag insåg häromdagen att jag glömt av bloggutmaningen fullständigt och att jag har endast två punkter kvar. Och det passar alldeles utmärkt att avrunda arbetsveckan med ett inlägg om kläder. Fråga 29 i bloggutmaningen gäller nämligen kläder och vad jag tränar helst i.

Jag har säkert redan berättat om min ganska omfattande träningsgarderob. Den innehåller båda de stora märken dvs Nike och Adidas, en hel del rönish och lite annat. Jag har lite förkärlek för Nike kläder och klär mig gärna i dessa både till vardags och till träning. Men om jag tänker efter så är det vilken sorts träning jag ägnar mig åt som styr vilka kläder jag tar på mig. Dvs rätt sorts kläder till rätt träning, enligt mig allafall. Det kan vara tights och linne till spinning, löst och ledigt till afro, kjol för body step och lindor för combat. Snygga och för ändamålet funktionella kläder förgyller träningen. Extra skojigt är det med LesMills kollektioner för de olika koncepten. Jag äger minst 2-3 toppar för step, pump och combat. Givetvis är allt detta skapade behov och man skulle kunna träna mer eller mindre i vilket linne som helst. Men vore det lika skojigt? För mig är träningen den stora passionen och kläderna förstärker och förtydligar allt det positiva med träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>