i väntans tider och efteråt

Godkväll

Filed under: bloggutmaningen, hundra grymma dagar | Tags: | maj 15th, 2011
Post

En lång och produktiv dag idag. Babysim, gymträning, handling och kvällslöpning. Man kan inte tro att det är söndag! Det blev i allafall inget dyk för vår tappra lilla simmare idag. Det började minst lika bra som alla andra veckor, men hon blev trött mycket tidigare än vanligt. Kraken hann ju nästintill somna i vattnet, då är man trött! Med dessa förutsättningar valde vi att hoppa över dyket. Hon sov innan vi kom ut från babysimmet. Resten av dagen har hon varit sitt vanliga glada jag.

Eftersom jag missade min morgonlöpning så fick det bli en kvällstur istället. Det är riktigt länge sen jag sprang någon annan tid än morgon. Skillnaden i energinivå slog mig med häpnad. Trots att jag var lite seg och trött i benen från igår så kändes stegen lätta och kroppen följsam. Jag blev glatt överraskad över hur lätt det gick. Det enda störande momentet var dessa småflygfä samlingar som fanns överallt runt hela stångån. Jag svalde nog ett dussin av dessa små rackare under mina dryga 11 km. Kvällsturer kan helt klart bli ett återkommande inslag de gånger jag inte får ihop mina mornar. Skön avslutning på en riktigt bra dag. Under löpturen bestämde jag mig för att skämma bort mig med en ny favorit kesellablandning. Frusen mango toppad med gojibär och tranbär. Riktigt smaskigt!

Nu väntar sängen på mig och därför passar jag på att avsluta inlägget med att besvara fråga 26 i bloggutmaningen. Hur sover jag? Som jag skrivit tidigare så fixar jag till sängen varje kväll. Lakanet sträcks ut, kuddar och täcken fluffas till. Jag har även gärna ett fönster lite på glänt så det blir lite svalt och skönt. Jag är den som sover närmast fönstret hemma hos oss och det är riktigt skönt att sommartid kunna ha det vidöppet. Skulle jag kunna skulle jag sova under bar himmel sommartid. Jag sover allra helst på mage med kudden under ena armen. Ja, det stämmer! Kudden är under armen och inte under huvudet och samma knä uppdraget mot armen och kudden. Den sovställningen var av förklarliga skäl helt omöjlig under senare delen av graviditeten och första tiden efter förlossningen. Så jag njuter lite extra mycket av att kunna sova på mage igen. Nu är jag riktigt sugen på att gå och lägga mig, men det vore skojigt att få ta del av dina sovvanor? Berätta gärna! Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>