i väntans tider och efteråt

Favoritfrukost, fråga 22

Filed under: bloggutmaningen, hundra grymma dagar | Tags: | april 23rd, 2011
Post

Underbar morgon! 06.15 gav jag mig ut för en långtur på 15 km. Efter senaste avbrottet då jag fick springa hem superkissnödig tog jag till mig all pepp både på bloggen och facebook. Jag tänkte att det får bära eller brista, blir jag kissnödig så får det bli stop i ett buskage. Mycket riktigt efter en dryg mil så var det dags igen. Så med alla era ord i huvudet, hittade jag en så avskild plats så möjligt. Det bör tilläggas att solskenet, den blå himmelen och sköna luften hade lockat ut en hel del motionärer. Men kan ni andra så kan väl jag. Sagt och gjort! Med en tom blåsa så flög jag fram de sista fem kilometrarna!! Kände mig grymt nöjd både med att det gick så pass lätt och att jag inte gav upp pg a nödigheten. Nu får benen vila ifrån långlopp i två dagar, planerar att springa lång på tisdag igen. Jag har även börjat utforska alternativa sträckor runtomkring min vanliga runda för att slippa ”varvandet”. Men mer om det på tisdag när jag testat en utav dem.

Bloggutmaningens fråga nr 22, vad är min favvofrukost. För en dryg månad sen skulle jag sagt hotellfrukost, jag är sjukt svag för bröd i alla former. Numera lever jag ganska kolhydratsfritt och mår bättre än någonsin. Så min favvofrukost just nu är en blandning av det jag åt idag och den frukost jag postade under ”detta har jag ätit idag” . Idag testade jag en ny kesellablandning. Frusna jordgubbar, hallon och en skvätt funlight för att få allt att blandas ihop i matberedaren. Lite surt och mycket fräschsmak. Toppat med gojibär och mandelflagor.

Hade det varit den perfekta frukosten hade jag även gjort mandelmjölspannkakor. Nu räcker inte tiden till detta, då det skall väckas man och bebis för att vi ska komma iväg till gymmet innan mormor och morfar anländer för lite påskfirande.

De saknade pannkakorna……..Ha en fin påskafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>