i väntans tider och efteråt

Veckoplanering och favoritlivsmedel i bloggutmaningen

Filed under: Blandat, bloggutmaningen | Tags: | april 4th, 2011
Post

Måndagar börjar numera på bästa möjliga sätt. Dels så är det veckans sovmorgon och dels för att det börjar med träningspasset med högsta myfaktorn direkt på morgonen. Mamma/barn passet är hur mysigt som helst. Det kan även bli hur jobbigt som helst. Speciellt nu när de flesta bebisarna börjar växa till sig lite. Det kanske låter knasigt med sovmorgon just på måndagar, men det passar bäst så. På helgerna vill jag komma ut och springa på morgon. Mamma/barn passet kl 10 på morgon gör att det inte känns vettigt att ge sig ut och springa innan det. Så istället har jag valt att mjukstarta veckan med sovmorgon och mys, för att sedan ånga på de andra mornarna. Och denna vecka behövde jag denna sköna mjukstart för de kommande dagarna är ganska späckade. Några extra klasser att instruera gör att dagarna fylls ut direkt. Men jag ser verkligen fram emot att få instruera lite andra tider och möta förhoppningsvis lite andra kunder på gymmmet. Denna vecka kommer jag instruera två st Frisk pass vilket känns lite extra kul nu när jag börjar känna mig ganska stark. Det första är imorgon och det andra på fredag lunch. Min plan är att testa lite tyngre viktväst än tidigare. Sedan skall jag även instruera en klass jag inte haft på riktigt, riktigt länge…….och det är afro! Det är knappt så jag minns hur man gör, känns det som. Sist jag dansade var nog i början av graviditeten. Förberedelserna för den klassen har jag redan påbörjat, vilket känns skönt. På det stora hela taget så kommer det bli en toppenfin vecka!

Fråga 16 i bloggutmaningen handlar om favoritlivsmedel. Det är ett svårt val för jag har två måsten i min dagliga matsedel. Det ena är mina frukostpannkakor som består ju av lite allt möjligt, men framförallt ägg. Det andra är kesella. Jag börjar mina dagar med  pannkakor och avslutar dem med kesella. Däremellan kan det bli lite vad som, men morgon och kvälls målet är heligt och vigt åt dessa två.  Här ser du mina frukostpannkakor, för tillfället har jag svepts med i kokoshysterin och steker dem i kokosfett, istället för  vanligt mjöl använder jag mandelmjöl. Dessa med en kaffe är bästa starten på dagen!

Och sist på kvällen blir det alltid en skål med kesella tillsammans med en bärblandning och nötmix på toppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>