i väntans tider och efteråt

Nr 5 mål med träningen

Filed under: Blandat, personligt | Tags: | mars 13th, 2011
Post

Dagens fråga handlar om mål med träningen. En för mig riktigt svår fråga att svara på. Träningen i sig handlar inte så mycket om något specifikt mål utan är mer en livsstil. I dagsläget befinner jag mig i en återuppbyggningsprocess gällande både styrka och kondition. Så det skulle jag kunna se som ett specifikt mål. Samtidigt så har jag inte gjort upp någon plan i vare sig tid eller delmål. Jag håller på och tar mig genom ett jogg/gång upplägg för att kunna börja springa lite längre sträckor och med lite mer tempo. Obehindrade löpturer är ett mål i sig, men jag jagar inga tider eller drömmer om att genomföra några lopp.

Träning för mig är en naturlig del av min vardag. Något som har en lika självklar plats som min familj, vänner och jobb.

One Response

  • Jenny | mars 14th, 2011 @ 10:54 | Svara

    Träningen är verkligen en livsstil som vi inte skulle kunna vara utan…eller hur! Man lever, äter, sover och andas träning! Precis som du säger är träning en självklarhet i vardagen precis som familj, vänner och arbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>