i väntans tider och efteråt

Låter bokstäverna rassla loss

Filed under: Blandat | Tags: | november 23rd, 2012
Post

Ett U som i underbara utlandsresor! Det skulle blivit en oändligt lång, mörk och kall höst utan en resa till värmen och solen. Denna höst blev det två sköna och varma veckor i Turkiet.

20121123-140836.jpg

Om jag själv får bestämma så reser jag helst oktober-november alternativt februari-mars. Årets absolut tråkigaste månader. Resorna går då till varma breddgrader och gärna spännande platser. Äventyraren i mig har dock fått lägga band på sig då jag numera reser med familj. Så numera går barnvänlighet och säkerhet före unika upplevelser och annorlunda platser.

Ett V som i Vibram fivefingers. En relativt ny bekantskap för mig. Jag köpte mitt första par i somras och blev löjligt förtjust i barfotakänslan i dem. Mina vinbrams åker på när jag ska ner i gymmet. De passar perfekt för styrketräning, TRX och en och annan övning med kettlebell.

20121123-214127.jpg

Och så givetvis W som i inget mindre än Warszawa! En stad som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren spenderat en hel del tid där och sett den förändras och växa.

20121123-214924.jpg

One Response

  • Melody | november 24th, 2012 @ 11:22 | Svara

    Härligt bokstavs rassel!
    W fick då också med, vilket inte alla fått. Jag fick ta det i efterskott
    i dag!
    Melodys matte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>