i väntans tider och efteråt

Jetlag

Filed under: Blandat | Tags: | september 29th, 2011
Post

Är klockan ett på natten eller fyra på eftermiddagen? Kroppen och huvudet har lite svårt att komma överens. När den ena är pigg vill den andra sova. Det känns som jag befinner mig i en bubbla och har lite svårt att få något gjort ordentligt. Tro inte nu att jag inte gjort något alls. Så är det ju inte, det är mer att det mesta tar längre tid än vad det brukar och jag har svårt att hålla igång så många sysslor som jag är van vid. Den som verkar ha ännu svårare att få till dygnetn är Alma. Hon är helförvirrad lilla kraken. Igår natt vaknade hon vid o1 tiden med ett hungervrål. Efter påfyllning av välling var hon pigg, glad och leksugen. Jag och min starkars man var nästintill illamående av trötthet, eftersom vi bara hunnit sova någon fjuttig timme. Hela dagen idag har starkars lilla Alma kämpat för att få sova och jag har kämpat för att hålla henne vaken. Jag lyckades fram till eftermiddagen då hon fick snarka i vagnen ute på vår löprunda. Det kanske var den friska luften som gjorde det, men hon var nästintill omöjlig att väcka. Ikväll har det varit nästan två timmars intervaller med sömn, för att sedan vakna och vilja leka. Jag är en smula trött. Min förhoppning att bli lite piggare av springandet grusades. Det var snarare att jag ville bädda ner mig intill henne och snarka ikapp. Men jag höll mig tills kl var 21. Då somnade vi ihop för att vakna bara 90 minuter senare, Alma pigg och leksugen jag helförvirrad.

Förutom kampen mot klockan och sömnen så blev det faktiskt ett kort och ganska intensivt gympass imorse. Tre superset på rygg kändes som rena himmelriket. Det var underbart skönt att komma in på gymmet, in bland bekanta vikter, maskiner och den där sköna ”hemma”-känslan allafall jag får på mitt gym. Det är oslagbart. Längtar redan till nästa pass. Jag nämnde att jag har en liten utmaning till mig själv på gång. Med den följer även ett nytt träningsupplägg. Min förhoppning är att få fason på allt detta under helgen och lägga ut det på bloggen innan jag kickar igång det hela på måndag. Håll tummarna. Avslutar med en bild från dagens löprunda. Hösten är här!

20110929-013322.jpg

3 Responses

 • Jennie Forsgren | september 29th, 2011 @ 09:37 | Svara

  Skönt att ni är hemma igen och fy bubblan för jetlag :-( inte att leka med.

  Tack för dina underbara ord, jag blir så otroligt rörd av det du säger att jag börjar gråta :-D så fint. du verkar vara en helt otrolig människa.

  TACK och välkommen hem igen hoppas lilla Alma mår bra :-)

  Kram

 • Ingela | september 29th, 2011 @ 09:57 | Svara

  Jobbigt med jetlag… Hoppas Alma kommer in i rytmen igen men det tar nog några dagar till. Kul med nytt träningsupplägg

 • Miss Agda | september 29th, 2011 @ 10:45 | Svara

  Låter jobbigt med jetlag och framförallt för Alma som inte kan förstå vad det handlar om. Spännande med en utmaning, kör själv också en rejäl utmaning just nu och det är ju så KUL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>