i väntans tider och efteråt

I som iii

Filed under: Blandat | Tags: | november 9th, 2012
Post

20121109-222216.jpg
I som ingefära.

Den passar i juice, den passar i mat. Den har en frisk och fräsch smak och en massa tipptopp egenskaper som är välgörande för kroppen. I mitt kök hamnar den ofta i råcentrifugen ihop med äpple, apelsin, lime och stjälk selleri. Ett annat användningsområde är olika sorts wok, grytor och omeletter. Testa gärna pannkaka/omlett på ägg, mosad banan, riven ingefära, lite salt, peppar och curry. Stek i kokosolja! En mer vuxen smak på pannkaka.

4 Responses

  • Karro | november 10th, 2012 @ 05:37 | Svara

    Älskar ingefära, så gott!

  • Karin | november 11th, 2012 @ 04:50 | Svara

    Hej! Jag är också en som gillar ingefära, dricker det som the. Lägger bara en skalad bit i koppen och så varm vatten, Kanongott! Ha en bra söndag, Karin

    • Marta | november 12th, 2012 @ 10:57 | Svara

      Det var ett fint tips som jag ska definitivt testa!

  • Sanna | november 13th, 2012 @ 06:05 | Svara

    En av mina favoritkryddor – mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>