i väntans tider och efteråt
Nov
9
9
I som iii
Filed under: Blandat | Tags: | november 9th, 2012
Den passar i juice, den passar i mat. Den har en frisk och fräsch smak och en massa tipptopp egenskaper som är välgörande för kroppen. I mitt kök hamnar den ofta i råcentrifugen ihop med äpple, apelsin, lime och stjälk selleri. Ett annat användningsområde är olika sorts wok, grytor och omeletter. Testa gärna pannkaka/omlett på ägg, mosad banan, riven ingefära, lite salt, peppar och curry. Stek i kokosolja! En mer vuxen smak på pannkaka.
Karro | november 10th, 2012 @ 05:37 |
Älskar ingefära, så gott!
Karin | november 11th, 2012 @ 04:50 |
Hej! Jag är också en som gillar ingefära, dricker det som the. Lägger bara en skalad bit i koppen och så varm vatten, Kanongott! Ha en bra söndag, Karin
Marta | november 12th, 2012 @ 10:57 |
Det var ett fint tips som jag ska definitivt testa!
Sanna | november 13th, 2012 @ 06:05 |
En av mina favoritkryddor – mums!