i väntans tider och efteråt

Ett M och ett N och ett Oooo

Filed under: Blandat | Tags: | november 15th, 2012
Post

Det har varit några ruskigt hektiska dagar för mig på jobbet, vilket gjort att jag har missat några av bokstäverna. Det är bäst att jobba ifatt alla andra flitiga bokstavsbloggare som du kan besöka genom att titta in hos bara Sara .

Jag har varit ruskigt upptagen senaste dagarna, men även otroligt trött vilket resulterat i att jag investerade i lite extra vitaminer. Huruvida dessa kommer göra skillnad eller inte återstår att se. Så M som i mivototal plus!

20121115-202525.jpg

Eftersom stor del av tiden gått åt arbete så låter jag just det styra valet av bokstaven N. I mitt arbete som familjebehandlare så använder jag mig av en uppsjö olika verktyg. Vissa är konkreta och påtagliga dvs finns på papper, andra är mer samtalstekniker. En av mina favoriter är nätverkskartan. För dig som inte stött på namnet förut kan jag kort beskriva det som en ögonblicksbild av hur ditt liv ser ut just nu. Du ritar in de människor du har omkring dig, hur nära eller långt ifrån dig de finns, hur din vardag ser ut osv osv. Personen i fråga ritar och berättar, jag ställer lite frågor. Det är fantastiskt fint att få ta del av en sådan berättelse.
N som i nätverkskarta

20121115-203502.jpg

Och avslutningsvis O. Här tänker jag hålla mig kort! O som i ost. Och inte vilken ost som helst utan halloumi ost. Salt och god. Smakar himmelskt gott efter ett galet svettigt spinningpass. Ikväll hoppade jag in och körde en 75 min lång spinning. Det händer inte ofta numera då kvällar är dyrbara hemma hos oss. Svettigt och skojigt var det och nu kommer halloumi smaka himmel.

20121115-204113.jpg

One Response

  • Melody | november 15th, 2012 @ 10:07 | Svara

    Härligt komma ikapp inlägg du fått till!
    Hoppas du fått en lugn kväll.
    Melodys matte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>