i väntans tider och efteråt

Body balance – den avgörande dagen

Filed under: Blandat | Tags: | april 8th, 2013
Post

Söndagen var den sista och avgörande dagen på bodybalance utbildningen. Vi startade direkt vid 08.30 med en 90 minuter lång teknik klass. Det var fantastiskt roligt samtidigt som jag upplevde en ny form av trötthet. Det var mer matthet långt in i kroppen än en slutkördhet av tuff styrka eller konditionsträning. Ca 30 minuters paus varav 15 var i avslappnings form och sedan körde vi ytterligare 90 minuter bodybalance. Det var så lång tid det tog för alla att köra genom sina låtar uppe på podiet med headset och allt. Det var fantastiska 90 minuter. Många hade gjort en fantastiskt imponerande resa från att själv vara deltagare längst bak till att leda hela gruppen. Tårar, skratt och applåder avlöste varandra. Jag fick den allra sista låten. Först oroade jag mig för att jag skulle vara lika trött och seg som under lördagens andra presentation och att alla andra skulle vara helt slutkörda och ofokuserade. Det visade sig vara precis tvärtom! Fokus, energi och närvaro är det som passar bäst för att beskriva avslutningen på en riktigt lång förmiddag.

20130408-225920.jpg
Förberedelse inför sista presentationen.

Dagen avslutades givetvis med en slutgiltig utvärdering och jag till min stora glädje blev godkänd. Jag fick mycket fin feedback av Åsa och kunde mer eller mindre skutta till tåget. Nu börjar den stora resan att hitta mitt bodybalance jag!

One Response

  • Jenny | april 9th, 2013 @ 04:22 | Svara

    Du kan väl instruera i nästan allt nu, grymt skoj och bra jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>