i väntans tider och efteråt

Back on track

Filed under: Blandat | Tags: | augusti 4th, 2011
Post

En morgon på gymmet i vanlig ordning, även om jag var riktigt sugen på en löprunda i morgonsolen. Men eftersom jag ska få vara med på Björnens combat ikväll och själv instruera en Frisk så kändes det vettigare med ett pass styrka. Det blev bröst och biceps En kombo som jag långsamt börjar gilla alltmer. Har lyckats att jobba upp mig till 40 kg i bänkpressen och klarar mellan 5-8 reps innan armar viker sig som överkokt spagetti. Framförallt så får jag riktigt bra kontakt i både bröst och biceps och det är den bästa motivationshöjaren.

Jag har även reflekterat över att under augusti kommer jag ha betydligt färre klasser att instruera. Enligt en av mina kollegor på gymmet, som jobbar både med gruppträning och i receptionen och har sammanställt statistik över juli månad. Så körde jag 33 h under denna månad. Galet mycket när man får se det såhär i efterhand. Augusti blir betydligt lugnare, dvs mer tid för egen träning och mer tid för min underbara lilla Alma. Ha en skön torsdag. Jag spenderar min under solen i bästa möjliga sällskapet!

20110804-123024.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>